Wie ben ik?

Welkom bij Dollhouse Dionne. Leuk dat ik mij nu mag even voorstellen. Ik ben Dionne, moeder, gastouder en nu ook het gezicht achter Dollhouse Dionne. Poppenhuisspulletjes maken is een grote hobby van mij. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en vind hierdoor mijn ontspanning.

Hoe is het begonnen? November 2019 ben ik op zoek gegaan naar een leuk poppenhuis voor mijn dochter dat ik zelf op wilde gaan knappen. Ik stuitte op een hele nieuwe miniaturen wereld. Deze wereld opende nieuwe wegen en creatieve uitspattingen voor mij. Zodoende begonnen met klein spul van hout, stof etc. Maar ik wilde zo graag meer. Na een jaar heb ik een 3D printer gekocht en ben gaan 3D tekenen. Helemaal fantastisch! Met een beetje hulp van een poppenhuismaatje heb ik dit waar kunnen maken. Gelukkig is er genoeg inspiratie om mij heen om te blijven ontwerpen.

Ik sta ook open voor nieuwe ideeën. Mist u nog iets of heeft u een leuk idee kunt u mij altijd een email sturen of een bericht achterlaten op Instagram. Grote kans dat het ontwerp dan in mijn shop komt te staan!